Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Lüks Mobilitenin Geleceğine Dair Muhteşem Bir Vizyon

“Dünyanın önde gelen lüks markası olan Rolls-Royce bugün lüks mobilitenin geleceğini belirlemiştir.  Rolls-Royce VISION NEXT 100’ün Büyük ...

“Dünyanın önde gelen lüks markası olan Rolls-Royce bugün lüks mobilitenin geleceğini belirlemiştir. 

Rolls-Royce VISION NEXT 100’ün Büyük Varışı, modelimiz için, müdavimlerimizin eksiksiz ve özgün kişiselleştirmeye yönelik bireysel taleplerinin, teknolojinin, tasarımın ve kendine özgü Rolls-Royce ustalığının mükemmel bir birleşimi ile karşılanacağı, parlak bir geleceğe cesurca işaret etmektedir.”

Torsten Müller-Ötvös, CEO, Rolls-Royce Motor Cars
“Rolls-Royce VISION NEXT 100 ile, geçmiş üzerinde durmamaya dikkat ettik. Olabildiğince yenilikçi olmak ve aynı zamanda modelin tasarım geçmişinin ötesine geçmek istedik”.

Giles Taylor, Proje Müdürü, Rolls-Royce Motor Cars
Bugün, Rolls-Royce VISION NEXT 100, London’ın Roundhouse’ında görkemli bir organizasyon ile takdim edilmiştir. Bu araba, lüks mobilitenin geleceğini tayin etmektedir. 103EX kod adı ile, modelin ilk daima mükemmel “Vizyon Aracı” olmuştur.

Rolls-Royce VISION NEXT 100, lüks mobilitenin geleceğine dair merak uyandıran ve estetik açıdan dinamik bir vizyon sunmaktadır – yolcuları için bir ‘Büyük Sığınak’ (Grand Sanctuary) sağlayan bir tasarım ile çevrili, tamamen kişisel, zahmetsiz ve otonom bir Rolls-Royce tecrübesi, ve “Büyük Varış”.

Rolls-Royce VISION NEXT 100, geleceğin lüks müşterisinin mobilite taleplerini önceden görmektedir. Rolls-Royce tarafından, aylar boyunca yapılan araştırmalar ve markanın sürekli müşterileri ile görüşmeler sonrasında hayata geçirilen bu araba, modelin lüks kişisel mobilitenin geleceğine ilişkin planlarının, Rolls-Royce’ı bir yüzyılı aşkın süredir dünyadaki en seçici ve güçlü patronların tercih ettikleri marka haline getirmiş olan başlıca özellikleri temsil etmeye devam edeceğine ilişkin açıkça ifade ettikleri güvence alma arzularını ortaya koymaktadır.

Rolls-Royce VISION NEXT 100 ile marka – şimdiki ve gelecekteki – değerli müşterilerine tam da böyle bir güvence sağlamaktadır. Rolls-Royce’ın, isimsiz, faydacı ve şahsiyetsiz gelecek mobilite şekilleri fikrini reddettiği bir geleceğe olan güveni büyük harflerle ve kesin bir şekilde ortaya koymaktadır. Rolls-Royce, müşterilerinin düşüncelerini ve gelecekteki taleplerini samimi bir şekilde anlayarak, her bireysel müşterinin kendisi kadar kişisel olan, zahmetsiz, bağımsız, ferah ve güzel lüks mobiliteye ilişkin heyecan verici ve çok çekici bir vizyon sunmaktadır.

Hiç yorum yok