Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Her 10 Çocuktan 8’inin Seyahat Güvenliği Yok

Bebek ve çocuklar için geliştirilen koruma sistemleri yaralanmaları yüzde 52 oranında azaltırken tek başına emniyet kemeri kullanılması h...

Bebek ve çocuklar için geliştirilen koruma sistemleri yaralanmaları yüzde 52 oranında azaltırken tek başına emniyet kemeri kullanılması halinde bu risk sadece yüzde 19 oranında azalıyor. 

‘Emniyet Pahalı Değildir, Paha Biçilmezdir’ sloganıyla hareket eden Civil, oto koltuğu, ana kucağı, taşıma koltuğu, kanguru ve bebek arabası gibi birçok ürünü 53 mağazasında satışa sunuyor. Güvenli seyahatin önemine dikkat çeken Civil, geniş ürün yelpazesiyle 0-14 yaş grubu çocuklar için tüm ürünleri mağazalarında ve civilim. com’da müşterileriyle buluşturuyor.

Dünya Sağlık Örgütü’ne göre, 0-14 yaş grubu içerisindeki ölüm nedenlerinin yüzde 50’sini kazalar oluştururken, bu oranın yaklaşık yarısı trafik kazalarından kaynaklanıyor. Yapılan araştırmalara göre Türkiye’de yolculuk sırasında çocukların güvenliği yüzde 80 oranında sağlanmıyor. Hayati önem taşıyan güvenlik konusunda ebeveynlere büyük sorumluluk düşüyor. 0-14 yaş grubu bebek ve çocukların her ihtiyacına cevap veren Civil, oto koltuğu, taşıma koltuğu, bebek arabası, kanguru ve ana kucağı gibi birçok ürünüyle çocukların konforlu ve güvenli yolculuk etmesini sağlıyor.

Hiç yorum yok