Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Dufold Etiket Özellikleri ve Çeşitleri

Dufold etiket , ürün içeriklerini eksiksiz şekilde yansıtan bilgi materyalidir. Ürün hakkında bilgi veren Dufold etiket türleri 200 ü aşmakt...

Dufold Etiket Özellikleri ve Çeşitleri
Dufold etiket, ürün içeriklerini eksiksiz şekilde yansıtan bilgi materyalidir. Ürün hakkında bilgi veren Dufold etiket türleri 200 ü aşmaktadır. Ürün fiyatı, ağırlığı, kullanım süresi, üretim malzemeleri gibi önemli bilgiler vermektedir. Dufold etiketler çeşitli şekillerde üretilebilmektedir. Kare Dikdörtgen, yuvarlak olarak tasarlanabilmektedir. Dufold etiket, kullanım alanı genişliği ve uzun ömürlü oluşu tercih nedeni olabilmektedir.
 
 Kağıt ve plastik materyallerden üretilebilen Dufold etiketler, yaygın kullanım alanında sahiptir. Yüksek çözünürlüğe sahip yazıcılarda kusursuz Dufold etiket üretilebilmektedir. İnternet üzerinden iletişim kurarak Dufold etiket siparişi verebilirsiniz. 
 
Dufold Etiket Özellikleri
 
Dufold etiket, özelliklerini bilebilmek için Dufold etiketin ne demek olduğunu bilmek yararlı olacaktır. Dufold etiket çoğunluğu termal barkod yazıcı baskısına uygun olarak üretilen, yüzeyi kusursuz mürekkep tutan etiket türüdür. % 10 kadarı özel tekniklerle üretilen etiketlerin % 90 kadarı ise termal transfer barkod yazıcı baskısına uygun olarak üretilmektedir. Dufold etiket özellikleri;

Kuşe kağıt ve plastikten üretilebilmektedir.

Kendinden yapışkanlı etiket türüdür.

Rulo şeklinde üretildiğinden taşıma ve depolama kolaylığı kazandırmaktadır.

Güvenli ve güçlü mürekkep tutuşuyla uzun ömürlüdür.

Pergamin adı verilen alt katmanı taşıyıcı bölüm olarak işlev görmektedir.

Alt katmandan ayrılan Dufold etiket arzu edilen yüzeye yapıştırılabilmektedir.

Termal barkod yazıcıda üretilebildiği gibi A4 boyutu baskı yapan standart yazıcılarda da üretilebilmektedir.

Dufold etiket türleri her türlü iş ve üretim alanına uygun olarak kullanılabilmektedir. Mesleğiniz, ticari faaliyet, iş ve üretim alanınız ne olursa olsun Dufold etiket sizin için de en iyi bilgi materyali olacaktır. Günün her saati sipariş verebilir, adresinizde teslim alabilirsiniz. Firma güvencesiyle, uygun fiyata ve güvenli ödeme yöntemiyle tarafınıza teslim edileceğinden emin olabilirsiniz.
 
Dufold Etiket Çeşitleri 
 
Termal transfer özelliğiyle barkod yazıcılarda üretilen Dufold etiket, kullanıcılarına büyük avantaj sağlamaktadır. Yaygın kullanım alanı bulan Dufold etiketler bilgi ve güvenlik ürünleridir. Ürün hakkında detaylı bilgi vererek tüketiciyi bilinçlendirmektedir. Püskürtülen mürekkebi dağılmadan ve net olarak tutabilmektedir. Diğer etiket türlerine göre yüksek maliyetli olduğu bilinen Dufold etiketler İnjekt olarak da tanımlanabilmektedir. Baskı kalitesi üretildiği yazıcının çözünürlüğüne bağlı olarak değişmektedir.
 
Dufold etiketler;

Kağıttan üretilen Dufold etiketler,

Plastikten üretilen Dufold etiketler olarak ikiye ayrılmaktadır.

Kağıt kaynaklı etiketler de kendi aralarında mat kuşe kağıt ve parlak kuşe kağıt şeklinde üretilmektedir.
 
Plastik kaynaklı olarak üretilen Dufold etiketler ise PP şeffaf, PP mat ve PP parlak etiket olarak üretilmektedir. Dufold etiketlere oranla daha yüksek bedelli olan etiket türleri, uzun ömürlüdür.
 
Kağıt bazlı olarak üretilen Dufold etiketler yırtılmaya ve yıpranmaya müsait olduğundan dikkatli kullanılmalıdır.
 
Sticker olarak da tanımlanabilen etiketler çeşitli şekil ve boyutlarda üretilebilmektedir. Türkiye Ticaret ve Pazar alanında güvenle kullanılan Dufold etiketlerin emsallerine göre yüksek bütçeli olduğu bir gerçektir. Dufold etiket baskısı yapabilen, termal transfer özellikli barkod yazıcılarda seri üretim yapılabilmektedir.
 
Dufold Etiket Fiyatları 
 
Dufold etiketin baskı ve mürekkep kalitesi termal transfer barkod yazıcı özelliğine bağlıdır. Alt ve üst katmanlı baskı tekniğiyle yüksek yapışkanlık gücü yakalanabilmektedir. Dufold etiket kalitesini belirleyen en önemli etken yazıcı çözünürlük özelliğidir. Fotoğraf kalitesinde Dufold etiket üretebilmeyi mümkün kılan en önemli etken yazıcının baskı kalitesidir.
 
Dufold etiket kullanım alanları sınırsız üretim teknikleri sınırlıdır. %90 lık bölümü termal transfer barkod yazılarda üretilen Dufold etiket türlerinin % 10 kadarı da özel tekniklerle üretilebilmektedir. Siz de zaman sınırsız Dufold etiketinizi seçebilir, güvenle sipariş verebilirsiniz. İster mat ister parlak kuşe kağıt Dufold etiket üretilebildiği gibi kolaylıkla plastik bazlı Dufold etikette üretilebilmektedir.

Hiç yorum yok