Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Febreze’in marka elçisi Tanem Sivar oldu!

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin hava ferahlatıcı kategorisindeki lider markası Febreze’in marka elçisi gü...


Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklanan P&G’nin hava ferahlatıcı kategorisindeki lider markası Febreze’in marka elçisi güzel ve başarılı sunucu Tanem Sivar oldu.



Febreze Car için çekilen ilk videolarıyla dikkat çeken Tanem Sivar, trafiğin ortasında sürücüleri durdurarak araba onları en çok rahatsız eden kokuları sordu. Kötü kokuları maskelemek yerine yok eden ve geriye hafif ve ferah bir koku bırakan Febreze, Tanem Sivar ile birlikte önümüzdeki günlerde yeni projelerle karşınıza çıkmaya devam edecek.
Febreze HakkındaIlk kez 1998’de tüketicilerle buluşan ve dünya genelinde 88 ülkede satılan Febreze’in Freshelle; NonStop Fresh ve Car olmak üzere Türkiye’de üç farklı ürün tipi mevcuttur. Febreze NonStop Fresh, fişsiz ve pilsiz çalışan şık tasarımlı bir oda kokusudur. Odanıza hafif ve ferah bir koku yayılması için sadece difüzöre iki ayda bir küçük bir kokulu yağ kartuşu takmanız yeterlidir. Febreze Car, açıldıktan sonra 30 gün boyunca aracınıza hafif ve ferah bir koku yayan enerjiye ihtiyaç duymadan kesintisiz çalışan bir oto kokusudur. Febreze Freshelle, kötü kokuları giderirken evinize hafif bir koku yayarak ferahlık sağlamak üzere özel olarak tasarlanmıştır. Piyasadaki geleneksel oda kokularının aksine Febreze, kötü kokuları maskelemek yerine ortadan kaldırmak üzere üstün koku-giderme teknolojileri kullanır.

Hiç yorum yok