Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Dinomo Wheels’ın tasarım jantlarıyla tekerlekler renkleniyor!

Bu yıl sevdiklerinize Dinomo Wheels’in renkli ve eğlenceli jantlarından hediye etmek ister misiniz?  Asi ruhlular için “Pirate Jack” kuru...

Bu yıl sevdiklerinize Dinomo Wheels’in renkli ve eğlenceli jantlarından hediye etmek ister misiniz? 

Asi ruhlular için “Pirate Jack” kurukafalı jantları, iflah olmaz romantikler ve arabasına aşıklar için “Romeo” kalpli jantları , hayvanseverler için ise “Felix” patili jantlarıyla Dinomo Wheels arabalara yepyeni bir moda anlayışı getiriyor! 3 modelde 9 farklı renk seçeneği sunan Dinomo Wheels’in özel alaşımlı alüminyum ile üretilen tüm jant seçeneklerine www.dinomowheels.com'dan ulaşabilir, ve istediğiniz araca uygun olan modeli online olarak satın alabilirsiniz. Jantlar araçlara uygun bijon ve bilezik takımları ile beraber takım olarak (4 adet) gönderiliyor.

Tasarım ve kaliteyi bir araya getiren Dinomo Wheels, standartların dışına çıkmak, tarzını ve enerjisini arabasına yansıtmak isteyen tasarım tutkunları için birebir! Haydi hemen Dinomo dünyasını keşfedin!


Dinomo Wheels teknik detaylar: Çelik janta göre genellikle daha hafif olan alüminyum jantlar performans ve yakıt tüketimi anlamında avantaj sağlar. Hafif olduğu için sürüş dinamiklerini iyileştirir, direksiyon hakimiyetini ve araç dengesini arttırır. Alüminyum özelliği gereği lastik ve fren sisteminde oluşan ısıyı hızla transfer ederek lastiklerin ve balataların ömrünü uzatır. Ayrıca fren mesafesinde iyileştirme sağlar. Araç ile montajı sağlayan bijonlar daha geniş bir alandan sıkma yapar. Bijon gevşeme riski daha düşüktür. Alüminyum alaşım jantlar yekparedir. Saç jantlarda bulunan plastik kapak olmadığından, hareket halinde kapağın yerinden çıkma riski yoktur. Yüksek balans tutma kabiliyetine sahiptir. Sürüş konforu ve güvenliğini artırır. Estetiktir ve paslanmaz. Araca güzel görünüm kazandırır. Model çeşitliliği açısından zengindir.


Dinomo'ya özel tasarımlar Tekirdağ/Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde Üretilmektedir. Ürünler özel alaşımlı alüminyum ile bilgisayar kontrollü alçak basınçlı döküm makinalarında, uluslararası E.T.R.T.O (The European Tyre and Rim Technical Organization) standartlarına göre üretilmektedir. Üretici firma ISO 9001, TSE ve GOST STANDART kalite sertifikalarına sahiptir.

Hiç yorum yok