Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Yeni Dacia Duster Frankfurt Otomobil Fuarı'nda günyüzüne çıktı

Yeni Dacia Duster’ın dış tasarımı, her koşulun otomobili olduğuna dair stilini vurgulayacak biçimde iyileştirildi. Aracın iç mekanı ise yeni...

Yeni Dacia Duster’ın dış tasarımı, her koşulun otomobili olduğuna dair stilini vurgulayacak biçimde iyileştirildi. Aracın iç mekanı ise yeni ön göğüs ve döşemeler ile yeniden tasarlandı.

• Yeni Dacia Duster, şu ekipmanlar ve özellikler sayesinde aynı fiyata daha fazla ekipman ve daha iyi bir değer sunuyor: Dacia MEDIA NAV, seyir kumandası/hız sınırlayıcı, arka ark desteği, Euro 5 versiyonlarda standart olan Elektronik Denge Kumandası (ESC), daha yüksek kalite düzeyi, yeni stil ve iyileştirilmiş modülerlik. Tüm bunlar €10,490[1] başlangıç fiyatına.

• Yeni TCe 125 benzinli motor Yeni Dacia Duster’ın yakıt tüketimini (6.0 l[2]/100 km) ve CO2 emisyonlarını ciddi biçimde düşürüyor.

• Yeni Duster, başarılı olmasını sağlayan bütün iyi özelliklere yine sahip: Etkileyici çok yönlülük, her tür arazi koşulundaki becerileri, 4x2 versiyonu ve 4x4 versiyonunun off-road kabiliyetleri, fiyatı karşılığında sunduğu eşsiz genişlik

• Yeni Dacia Duster, diğer tüm Dacia’lar gibi 3 yıl /100.000km garanti ile sunuluyor.

Dışında makyaj, içinde devrim
Makyajlanmış olan Yeni Dacia Duster, başarısında büyük ölçüde pay sahibi olan tasarım özelliklerini hala muhafaza ediyor. Bu yeni modelde daha fazla göze çarpan 4x4 tasarım özellikleri bulunuyor.

Göze çarpan 4x4 stili
Aracın ön tasarımı iki adet krom kaplı şerit ile süslü yeniden tasarlanmış bir ızgara ile elden geçirildi. Ön ızgaranın artık yeni, alçağa yerleştirilmiş hava giriş kanalı ve gündüz sürüş lambalarına sahip çift optikli farlara sahip.

Bütün bu yenilikler bir yandan aracın duruşunu ve sağlamlığını vurguluyor.

“Aracı orijinal modelinin çekiciliği ve orantıları üzerine inşa ettik. Izgara gibi kimlik unsurları modernize edildi. Bunun yanı sıra otomobilin 4x4 özelliklerini güçlendirdik ve beğenilen tüm niteliklerini koruduk. Yeni Duster, başlangıçtaki DNA’sını sürdürürken daha da güçlü bir karaktere kavuştu.”

David Durand, Giriş Seviyesi Dizayn Direktörü.
Yeni destek parçalı Duster-etiketli tavan barları otomobilin SUV karakterini vurguluyor. Yepyeni 16-inçlik “Koyu Metal” alaşımlı jantlar ve “Çamur ve Kar” lastikleri ise Yeni Dacia Duster’ın profiline taze bir hava katıyor.

Arkada ise yeni far grubu, özellikle de krom kullanımı ile ön kısımdaki dizaynı tamamlıyor; Krom kaplı bir egzoz çıkış borusu ve yeni “4WD” harfleri araçtaki tasarım değişikliklerini tamamlıyor ve aracın kişiliğini güçlendiriyor.

Duman Gri Yeni Dacia Duster’da sunulan yeni bir renk seçeneği.

İç mekanda büyük değişiklikler
Yeni Dacia Duster’ın iç tasarımı, dış görüntüsünün sunduğu vaatleri karşılayabilmesi açısından ciddi biçimde değiştirildi. Araç, SUV dünyasının özelliklerini yansıtabilmesi için aile hatchback’i görüntüsünden kaçınıyor.
Yeni, tamamen yeniden tasarlanmış olan ön göğüste iki adet dikey bileşen ile çevrelenen merkeze yerleştirilmiş bir konsol yer alıyor. Bu da aracın sunduğu sağlamlık duygusunu vurguluyor.

Yeni Dacia Duster, deri de dahil olmak üzere dört yeni döşeme seçeneği ile sunuluyor.
Aracın konfor düzeyi yeni tasarlanan koltuklarla arttırılırken arka koltuk sırasının arkalığı daha güçlendirildi.
Daha koyu kabin renkleri Yeni Dacia Duster’ın güçlü karakterini ve sağlam 4x4 özelliklerini vurguluyor.

Hiç yorum yok