Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Çocuklar yolculuğu çok sevecek!

Yolculuğunuz sırasında çocuklarınızı mutlu edip siz de rahat rahat araç kullanmak mı istiyorsunuz? İşte arka koltuktaki canavarları mutlu ...

Yolculuğunuz sırasında çocuklarınızı mutlu edip siz de rahat rahat araç kullanmak mı istiyorsunuz?

İşte arka koltuktaki canavarları mutlu edecek bir ürün…

Dünyanın ilk kablosuz ve taşınabilir güvenli araç içi DVD sistemi Next Base Click 7 ile bu yaz yolculuklar eğlenceye dönüşecek, çocuklar otomobilden hiç inmek istemeyecek!

Araç içi taşınabilir DVD oynatıcı üretimi, tasarım ve geliştirme konusunda uzman Next Base’in Click 7 Lite Duo ve Next Base’in Click 7 Lite Uno ürünleri sayesinde çocuklar “yolculuk hiç bitmesin!” diyecek.
Yolculuk sırasında çocuklarınızı mutlu ederken size de rahat ve ilginiz dağılmadan güvenli araç kullanma fırsatı sunan Next Base Click 7 Lite Duo ve Uno’nun özel kafalık monte aparatı, kafalık demirlerine kolayca monte edilebiliyor. Dilediğinizde araçtan araca kolayca taşıyabilir ya da çalınmaya karşı önlem alabilirsiniz.
Next Base Click 7, sağlam kafalık aparatı sayesinde hem ekranın açısı kolaylıkla ayarlanabiliyor hem de sarsıntılarda ekran sabit kalarak sallantıdan dolayı mide bulantısı yapmıyor.

Click&Go Sistemi sayesinde ekranlar kafalık monte aparatına kolayca takılıyor ve gücünü bu aparatlardan alıyor. Ayrıca güç kablosu gerektirmiyor.

Dilerseniz araçtan çıkartıp gittiğiniz yerde güç kablosuyla elektriğe bağlayarak yine filme kaldığınız yerden devam edebilirsiniz.

Dünyanın çarpışma testlerinden geçmiş tek arka koltuk eğlence sistemi
‘European Standart- Crash Test’ adı verilen Avrupa standartlarında bir çarpma testinden geçirilmiş olan Next Base Click 7, dünyanın çarpışma testlerinden geçmiş tek arka koltuk eğlence sistemi olarak ebeveynlere güvenli bir alternatif oluşturuyor. Çarpışma anında havada uçuşan sivri parçaların olmaması ve ekranın parçalanmasını engelleyen özel film kaplamasıyla sizi ve sevdiklerinizi istenmeyen durumlardan koruyor.

Tekli veya çiftli olarak kullanılabilen ekranlara sahip olan bu cihazlar, www.mobicom.com.tr adresinden satın alınabiliyor.

Özellikler:
o Anti-skip teknolojisi: Bu teknoloji sayesinde en engebeli yollarda giderken dahi DVD atlamaz ve sürekli olarak izlenmeye devam edilebilir.
o Tüm bölge ve formatları destekler: Dünyanın her yerinden alınan DVD'leri oynatır ve DivX, VCD, CD, DVD+/-/R/RW formatlarını destekler.
o Dâhili hoparlör: Dahili güçlü stereo hoparlör sayesinde filmi tüm ses efektleriyle gürültülü ortamlarda dahi rahatça duyabilirsiniz. İstendiğinde kutudan çıkan kablolu kulaklıklarla da ses dışarıya verilmeden seyredilebilir.
o Kızıl ötesi kablosuz kulaklık: Opsiyonel kızıl ötesi kablosuz kulaklıkları sayesinde kablolara dolanmadan hareket özgürlüğü sağlar. Ayrıca bir cihaza dilediğiniz kadar kablosu kulaklık bağlayabilirsiniz.
o Uzaktan kumanda: Uzaktan kumandası sayesinde ekrana uzanmadan DVD oynatıcınızı kontrol edebilirsiniz.
o Taşıma çantası: Taşıma çantası ile portatif eğlence sisteminizi dilediğiniz yere kolayca götürebilir ve DVD keyfinizi sürdürebilirsiniz.

Hiç yorum yok