Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

“Bunalma Bunu Al!”

Anadolu Yakası’nın “ilk ve tek” Oto AVM’si Oto World Asya çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, yeni reklam filmi için Türk sanat müziği...

Anadolu Yakası’nın “ilk ve tek” Oto AVM’si Oto World Asya çalışmalarına hız kesmeden devam ederken, yeni reklam filmi için Türk sanat müziğinin duayeni Ahmet Özhan oto galeri sahipleri ve yatırımcılar için kamera karşısına geçti.

Aralık ayında temelleri atılan ve Pendik’te hızla yükselen proje Oto World Asya, yeni reklam filmi çekimlerini Ahmet Özhan ile gerçekleştirdi. Projenin mimari yapısının gemiye benziyor olmasından dolayı ilk filmde bir kaptanı canlandıran Ahmet Özhan, çocukluk hayalinin bir deniz subayı olmak ve subay üniforması giymek olduğunu söylemişti. Bu hayalini gerçekleştiren Özhan, yeni seride ise galericileri ziyaret ederek, onların dertlerini dinleyen ‘Ahmet Abi’ yi canlandırdı.

“Bunalma Bunu Al!”
Otoworld Asya markasını yatırımcı ve özellikle galericilerin algısında, Ahmet Özhan'ın güvenilir ve saygın imajı üzerinden konumlandıran ekip sloganına da çok güveniyor. Çekimler sırasında ekibin çokça kullandığı ve dillere pelesenk olacağına inanılan slogan, şimdiden internette dolaşmaya başladı.

“Tematik” AVM’lerin bu kadar gündemde olduğu ve yükselişe geçtiği bu dönemde Anadolu Yakası’nın “ilk ve tek” Oto AVM’si olma özelliğine sahip Oto World Asya, galericilerin en çok heyecanla beklediği proje. İstanbul dışında Gebze, Kocaeli, Yalova gibi çevre il ve ilçelerdeki galericilerin de dikkatini çeken proje, bölgenin en hızlı gelişen ilçesi Pendik’te yükselmeye devam ediyor.

Temel atma töreninin üzerinden geçen 4 aylık süreçte yüzde 35’lik satış oranına ulaşan Oto World Asya, bu prestijli projenin içinde yer almak isteyen ileri görüşlü galericileri bekliyor. Şimdiden Göztepe’deki birçok galericinin yerini aldığı proje tüm Doğu Marmara’nın gözdesi olacak.

Hiç yorum yok