Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Güral Sapanca misafirleri Renault'u muhteşem doğada test etti

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, yeni Renault Clio ve yeni Renault Fluence modelinin test sürüşüne ev sahipliği yaptı. Kayıt yapt...

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, yeni Renault Clio ve yeni Renault Fluence modelinin test sürüşüne ev sahipliği yaptı. Kayıt yaptıran NG Güral Sapanca misafirleri, yemyeşil doğada eşsiz bir sürüş deneyimi yaşadı.

NG Güral Sapanca Wellness & Convention, yeni Renault Clio ve yeni Renault Fluence’a ev sahipliği yaptı. Sergilenen yeni Renault Clio ve yeni Renault Fluence ile otel misafirleri yemyeşil doğada sürüş keyfi yaşadı. NG Güral Sapanca misafirleri sürüşte yerlerini almak için bilgi kartlarıyla birlikte, otelin içinde yer alan standa kayıt yaptırdılar. Sapanca’nın büyüleyici atmosferinde gerçekleşen test sürüşü, iki gün boyunca misafirlerle buluştu.

Misafirlerine bu tarz sürprizler gerçekleştirmekten mutluluk duyduklarını söyleyen NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, şunları söyledi: “NG Güral Sapanca konumu itibariyle tam bir şehirden kaçış noktası.

Misafirlerimiz her zaman otelimizi bu özelliğinden dolayı ayrı tuttuklarını ifade ederler. Yeni Renault Clio ve yeni Renault Fluence test sürüşüyle onlara bir sürpriz yaptık ve doğayla bütünleştikleri bu tatil deneyimini en güzel şekilde taçlandırmalarını istedik. Bu tür ayrıcalıklarla misafirlerimize farklı tecrübeler yaşatmaya devam edeceğiz.“


Hiç yorum yok