Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

2013 Land Rover LR2 Freelander 240 beygir

Range Rover departmanına ait Evoque ve yeni nesil Range Rover gibi araçlarla bu aralar işi başından aşkınmış gibi duran Land Rover'ın ye...

Range Rover departmanına ait Evoque ve yeni nesil Range Rover gibi araçlarla bu aralar işi başından aşkınmış gibi duran Land Rover'ın yenilenen modelleri arasına Freelander da katıldı

2013 Land Rover LR2 Freelander yeni bir motor, iç ve dış tasarımda bazı değişiklikler yapılmış.

Henüz iki yıl önce makyajlanan aracın far ve stoplarının iç tasarımları değişirken her ikisinde de yeni LED aydınlatmalar kullanılmış. 19 inç çaplı yeni tasarım hantlara sahip olan Freelander 2 üç yeni gövde rengiyle alınabilecek. Sisfarları kromajlı çerçevelerle donatılan Freelander 2 çevresi siyaha boyanan daha parlak görünümlü bir ön panjura da sahip.

Asıl değişikliği iç mekanda yapılan otomobilde yeni döşeme renkleri sunulurken direksiyon simidi üzerinde bulunan kumanda düğmeleri makyajlanmış. Gösterge tablosunun ortasında bulunan motor sıcaklığı ve yakıt seviye göstergeleri artık dijital bir ekran içine alınırken çekiş sistemi kontrol düğmeleri vites kolunun önünden arkasına alınmış.

En büyük değişikliği orta konsolda yer alan Freelander 2 burada sunduğu analog saat ve yeni kumanda elemanlarıyla dikkat çekiyor. Standart olarak 5 inç büyüklüğünde bir bilgi ekranına sahip olan araç Meridian ses sistemiyle birlikte alınırsa dokunmatik ekranın büyüklüğü 7 inç oluyor. Bu ses sistemi 11 hoparlör ve 380 Watt çıkış güçlü veya 17 hoparlör ve 825 Watt çıkış güçlü olarak alınabiliyor.

Geri görüş kamerası, anahtarsız motor çalıştırma ve sesli kumanda gibi özelliklere de sahip olan aracın motor kaputunun altındaysa değişiklik yapılmamış.

Moskova Motor Show'da dünya lansmanını yaptıktan sonra, 2013 LR2 Paris Motor Show'da Land Rover standında tüm yeni 2013 Range Rover'ların yanında görünecek.

Amerika Birleşik Devletleri'nde Lr2 nin fiyatı 37.250 dolardan başlıyor. HSE donanım seviyesindeki model fıyatı 39.750 dolardan başlıyor.



Hiç yorum yok