Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

Son Haberler:

latest

Red Bull Türkiye’de kullanılacak bütün araçları tasarlıyor

Dünyanın en büyük enerji içeceği markası Red Bull’un araçlarını, Türkiye’nin önde gelen isimlerinin yanı sıra dünya çapında birçok üst düzey...

Dünyanın en büyük enerji içeceği markası Red Bull’un araçlarını, Türkiye’nin önde gelen isimlerinin yanı sıra dünya çapında birçok üst düzey isme hizmet veren Dizayn VIP hazırlıyor. 

Red Bull’un dünyadaki tüm tasarımlarını yapan Avusturya Firması Lager Max’ın yetkilendirdiği Erbakan Malkoç yönetimindeki Dizayn Vip, Red Bull Türkiye’de kullanılacak bütün araçları tasarlıyor.

Yüzde yüz yerli üretim yapan Erbakan Malkoç yönetimindeki Dizayn VIP, dünyanın en büyük enerji içeceği markası Red Bull’un Türkiye’deki araçlarını baştan yarattı. 1992 yılından itibaren kişiye özel ve sadece el işçiliği yöntemi ile araba iç tasarımları yapan, bu özelliğiyle dünyanın dikkatini çeken Dizayn Vip, dünya enerji içeceği devi Red Bull için enerjisini yansıtan 20 araç tasarladı. Red Bull’un dünyadaki tüm tasarımlarını yapan Lager Max’ın verdiği sertifika gereğince firmanın tüm araçları Dizayn VIP tarafından hazırlayacak.

Türk Mühendisler ve Ustalar Tarafından Araçlar Şekilleniyor…

Erbakan Malkoç’un tasarladığı araçlar, özel el işçiliği ile maharetli ellerde Red Bull için baştan aşağı yeniden yaratıldı. Tamamen el işçiliğiyle Türk mühendisler ve ustalar tarafından şekillenen araçlar, görselliği ile dikkat çekerken diğer yandan da güvenlikten ödün vermiyor…

Türkiye’de Avrupa standartlarında tadilat ve TİP onay belgeli tek şirket olan Dizayn Vip, bu bakımdan Avrupa’ya ihracat yapabilen tek firma unvanına sahip. Dizayn Vip’te tasarlanıp üretilen tüm araçlar TÜV muayenelerinden geçip rahatlıkla Avrupa’da da kullanılabilmektedir.

Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç
Dizayn Vip Yönetim Kurulu Başkanı Erbakan Malkoç: Red Bull gibi bir dünya markasının bizden özel tasarım istemesi ekip olarak doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Temelde yaptığımız “insanların nasıl özel terzileri ve kuaförleri oluyorsa özel tasarlanmış otomobilleri de olmalı”dır. Seri üretim olmayan sadece kişiye ait ve kişiye özel tasarımlar yapıyoruz. Tasarımlarımızın büyük bir bölümü yurtdışına ihraç ediyoruz. İlk kurduğumuzda dünyaya açılma hedeflerimiz kimseye inandırıcı gelmiyordu ancak dünya çapında birçok önemli bürokrat, iş adamı ve sanatçı tasarımlarımızı talep etmeye başlayınca Dizayn Vip olarak dünyada ve Türkiye’de tanınan bir marka durumuna geldik.

Araçlarda Altın kaplamadan, devekuşu derisine kadar özel malzemeler kullanarak tasarımlarımızı dünyaya satıyoruz. Avrupa’da aldığımız araçları üç katı fiyatına yine Avrupa’ya satarak ülkemize katkı sağlıyoruz. 1992 yılında 20m2 bir alanda kurduğumuz Dizayn VİP olarak şuan 6500m2 bir alanda 100 kişilik bir ekip ile üst segment ve premium araç tasarımında bir dünya markası olduk. Üretimimizin büyük bir kısmını Almanya, İngiltere, Fransa İtalya başta olmak üzere birçok ülkeye ihraç ediyoruz. Üretimimiz sadece Türkiye’de Türk mühendisler ve ustalar tarafından yapılıyor.

Hiç yorum yok